Keller ISDУчилищните власти на независимия училищен район Келер в Тексас одобриха

...
Keller ISDУчилищните власти на независимия училищен район Келер в Тексас одобриха
Коментари Харесай

Училищен район в Тексас одобри учители да носят оръжие на работа

Keller ISD

Училищните управляващи на самостоятелния учебен регион Келер в Тексас утвърдиха смяна на политиката, която ще разреши на част от просветителния личен състав да носи огнестрелно оръжие по време на работа на фона на стрелбите в Съединени американски щати, съобщава Fox News.

" Програмата Guardian е предопределена да помогне на учениците и учителите да се защитят от въоръжени мъже, преди да дойдат органите на реда “, съобщи Келър, президент на учебния съвет на Тексас Чарлз Рундклив. Редица учители на доброволни начала ще могат да преминат през специфична стратегия за боравене с оръжие.

Според телевизионния канал мненията на родителите за новата самодейност са разграничени. Някои от тях считат, че сходно решение единствено ще усили опасността за здравето и живота на децата им, съобщи Пловдив24.

Програмата Guardian, съгласно Рандклев, е отговор на стрелбата в начално учебно заведение в Увалда, Тексас, която се случи на 24 май. Огънят е открит от локален гражданин, 18-годишният Салвадор Рамос, който е работил самичък. Нападателят е бил убит от пристигналата на място полиция. При стрелбата починаха 21 души, в това число 19 деца.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР